GRATIS LEVERANS VID KÖP ÖVER 500kr (gäller ej fyllda ballonger)

Din vagn

din vagn är tom

Observera att heliumfyllda ballonger inte inkluderas i vår gratis leverans för köp över 500 kr. Dessa ballonger är endast tillgängliga för kunder som bor i Stockholm. Tack för er förståelse.

Hur fungerar heliumfyllda ballonger

Innan du köper din ballong så har vi samlat information som är bra att veta!

Heliumballonger

Så här fungerar det när du köper din heliumballong hos oss

Helium är den lätta gasen som får våra ballonger att sväva, och när du köper en heliumfylld ballong ingår även säkerhetsinstruktioner och vägledning för korrekt användning. Det inkluderar riktlinjer för säker hantering, förvaring och användning av helium samt tips för att maximera ballongens svävningstid. Tack för att du har tagit hänsyn!"

 • Välj dina favoritballonger och ange att du vill hämta upp i butik eller få dem levererade inom Stockholm (leveranskostad tillkommer beronde på ballong och vart man bor i Stockholm OBS frakten för heliumballonger är ej 59kr).
 • Observera att heliumballonger endast är tillgängliga för avhämtning i butik eller leverans inom Stockholm. 
 • Tänk på att heliumfyllda ballonger kan påverkas av plötsliga temperaturförändringar. Det är bäst att undvika konstanta och stora temperaturskillnader för att bevara deras svävningstid och kvalitet. 
 • För att skydda dina ballonger rekommenderar vi att du köper en ballongpåse för att undvika att de utsätts för vasst material. Vänligen notera att även om heliumballonger fortfarande är ballonger, kan vi inte ta ansvar för dem efter att de har lämnat butiken om det inte beror på ett fabrikationsfel. Tack för din förståelse!"
 • Hi-float behandlade Heliumfyllda latexballonger krymper faktiskt med tiden. Det beror på att heliummolekylerna, som är mycket mindre än luftmolekylerna, tränger genom porerna i ballongmaterialet och sakta läcker ut. Som ett resultat minskar volymen av helium inuti ballongen, vilket leder till att ballongen krymper gradvis. Vanligtvis kan man förvänta sig att en heliumfylld latexballonger minskar i storlek med ungefär 20%-30% per dag.
 • Vid eventuella fabrikationsfel är det viktigt att du kontaktar oss inom 24 timmar på yippo.stockholm@gmail.com efter att du har köpt ballongen för att reklamationen ska vara giltig. Vänligen dokumentera eventuella fel med tydliga bilder eller en kort videoklipp och maila dem tillsammans med köputdrag till oss. Observera att reklamation endast gäller vid fabrikationsfel. Tack för din förståelse och samarbete!"

information

Konfetti ballonger med helium

Konfettiballongerna kan bli lite grumliga efter 24 timmar, så för bästa resultat rekommenderar vi att du använder dem direkt under festdagen.Viktigt att notera är att på sommaren kan hållbarheten för konfettiballongerna påverkas. Värmen kan påskynda krympningen av latexballonger, vilket kan halvera deras livslängd. Var därför medveten om detta när du planerar din fest under varma väderförhållanden.

Hur blåser man upp folieballonger?

 

Följ vår enkla guide för att skapa magiska stunder med folieballonger och börja din fest med stil och lekfullhet!

Många undrar hur man blåser upp en folieballong. Här är enkla steg-för-steg-instruktioner:

 1. Förbered din ballong: Hitta ventilöppningen på ballongens "svans". Den sitter några centimeter in i öppningen.

 2. Använd en ballongpump eller sugrör: Om du har en ballongpump (handpump, elektrisk pump eller heliumgastub), anslut den till ventilöppningen och säkerställ en tät passform.

  Om du använder ett sugrör, för in det i ventilöppningen (ganska djupt) för att blåsa upp ballongen.

 3. Blås upp ballongen: Blås luft in i ballongen med pumpen eller genom att blåsa genom sugröret. Fyll ballongen tills den är önskad storlek.

 4. Försegla ballongen: När ballongen är uppblåst, ta bort pumpen eller sugröret och kläm försiktigt på ventilöppningen så att den stänger tätt. De flesta folieballonger är självförslutande.

Nu är din folieballong redo att användas för att skapa festliga och minnesvärda ögonblick!